VEELGESTELDE VRAGEN

 

Hoeveel verzendkosten worden er berekend?                                                          

De verzendkosten bedragen €7.50 bij een bestelling onder de €250.00. Bij een bestelling die meer bedraagt dan €250.00 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Ik wil een bestelling en de factuur elk op een ander adres ontvangen. Is dit mogelijk?
Uiteraard is dit geen probleem. U kunt hiervoor een ander afleveradres ingeven. Wanneer u dit kiest zullen wij het pakket versturen naar het afleveradres, de factuur wordt verzonden naar het factuuradres.

Ik wil een product terugsturen.
De artikelen die aangekocht worden bij Seizoensmarkt.com kunt u binnen 7 dagen ruilen of retourneren. U kunt uw aankoop ook persoonlijk komen omruilen of retourneren bij onze winkel in Heerde. Adres: Kamperzijweg 6 8181 NC  HEERDE Kijk voor meer informatie bij de module retourneren.

 Hoe kan ik de order annuleren?
Neem meteen contact met ons op via email. (info@seizoensmarkt.com). Als u het ordernummer doorgeeft en aangeeft dat deze bestelling geannuleerd kan worden dan veranderen wij dit in ons systeem. Wanneer wij deze verandering doorvoeren, krijgt u een email ter bevestiging van annulering van de order. Het annuleren van een bestelling is, zolang de bestelling nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien wij reeds een betaling van u hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht echter alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger!

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. Stuur dus niet zomaar product(en) terug. Contacteer ons eerst via de e-mail (info@seizoensmarkt.com).

Retouradres: Kamperzijweg 6 8181 NC  HEERDE  

Paketten die zonder voorafgaande correspondentie naar ons toekomen, vergoeden we NIET. Bovendien verzoeken wij u vriendelijk om in alle gevallen uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.


Betaalwijze?
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat u direct koppelt uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDeal hoef u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDeal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent!

Heeft u een klacht?
Heeft u een klacht over een gekocht product? Stuur een email waarin u de klacht duidelijk beschrijft naar info@seizoensmarkt.com. Vermeld hierbij ook duidelijk uw ordernummer.

Ik woon in het buitenland. Kan ik dan wel online bestellen?  Dat is mogelijk. U dient dan eerst een mail te sturen om te informeren naar de verzendkosten.

Kan ik mijn besteloverzicht per e-mail ontvangen? Als u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch binnen enkele minuten een e-mail met een bevestiging van uw bestelling.

Kan ik nog een artikel toevoegen aan mijn bestelling nadat ik al betaald heb? Nee, dat kan niet. Wilt u een extra artikel bestellen, dan zult u een nieuwe order moeten plaatsen.

Ik heb een bestelling geplaatst. Hoe weet ik dat de bestelling wordt verwerkt? Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u per e-mail een orderbevestiging met daarin een overzicht van de bestelgegevens. Dit is een bevestiging dat uw bestelling akkoord is en bij ons is aangekomen. Vervolgens zal de bestelling zo snel mogelijk aan u verzonden worden.


Zit uw vraag er niet bij? Stel deze dan aan ons!

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en zorgen ervoor dat de persoonlijk informatie die u aan ons doorgeeft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken.

© 2011 - 2024 Seizoensmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel