Informatie

BLOKHUTTEN/TUINHUISJES
Een tweede huis in uw tuin?  Extra opbergruimte, speelruimte, hobby- of zelfs werkruimte: een blokhut van Woodvision brengt het binnen uw bereik. Onze blokhutten zijn verkrijgbaar in wanddiktes 19 mm, 28 mm en 44 mm en natuurlijk in tal van diepten en lengten. Daardoor is voor bijna elke tuin wel een model beschikbaar. Helemaal afgestemd op uw wensen.

De grote voordelen

Alle ramen en deuren van de 28 en 44mm blokhutten worden in blanke uitvoering, met echt glas geleverd.
Geïmpregneerde blokhutten worden zonder glas geleverd.
De deuren hebben geen dorpel, hierdoor wordt de instap gemakkelijker en kunnen bijvoorbeeld fiets, kruiwagen en grasmachine zonder problemen de blokhut worden ingereden.
De kozijnen van de deuren en ramen worden met een losse achterlat geleverd. Hierdoor kunt u de ramen en deuren na de opbouw van de blokhut plaatsen.
Standaard leveren wij uw blokhut met GROENE shingles. Rode, zwarte of bruine dakshingles zijn op aanvraag zonder meerprijs.
Kozijnen zijn geschikt voor zowel 28mm als 44mm blokhutten.
Geïmpregneerde blokhutten voor montage minimaal 4 weken laten drogen! De 28 mm en 44 mm blokhutten worden standaard geleverd met echt glas, m.u.v. de geïmpregneerde blokhutten, verhoogde deur 193 cm hoog zonder dorpel en groene dakshingles. Rode, zwarte of bruine dakshingles op aanvraag leverbaar zonder meerprijs.

De juiste blokhut uitkiezen
Uw gebruik bepaalt welke blokhut de juiste eigenschappen heeft. Er zijn uiteraard meer mogelijkheden als het assortiment dat wij u in de webwinkel kunnen laten zien. Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op  door 06 20 32 42 76  te bellen of door ons contactformulier in te vullen.

 

© 2011 - 2024 Seizoensmarkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel